profnastil gard

Apr 19

Profnastil gard

  În reţeaua de magazine "Kassa" se comercializează ţigla metalică, tablă profilată (profnastil) pentru acoperiş şi perete într-o varietate vastă de culori, accesorii si sisteme de jgheaburi fabricate de "Kassa". De asemenea, în magazinele "Kassa" puteți cumpăra folie anticondensare şi folie termoizolatoare, ferestre de mansardă si scari mansardă FAKRO, vopsea în paleta de culori RAL. Pentru producerea de materiale metalice sunt utilizate materiale de la cele mai cunoscute companii din lume, cum ar fi Dongbu Steel (Coreea de Sud), care permite de a judeca performanța excelentă a produsului final.

 Ţigla metalică - unul dintre materialele de acoperire mai fiabile, ideale pentru utilizarea în medii dure. Atrage cumpărătorii cu un preț relativ ieftin şi simplitate la instalare. Are un aspect de prestigiu destul de atractiv, învelișul său decorativ şi de protecţie are o gamă largă de culori. Profilul ţiglei metalice redă forma perfectă a ţiglei naturale, iar producția se bazează pe cele mai recente realizări în domeniul chimiei, protecției metalului împotriva coroziunii și vopsirea metalelor.

 Tabla profilata sau profnastilul de la magazinele "Kassa" este un material economic, durabil pentru o finisare completă a clădirilor și structurilor. Sa stabilit ca material de construcție versatil, utilizate pe scară largă în construcția de garduri, ziduri și acoperișuri de obiective industriale, depozite și hambare, locuințe temporare și de vară pentru faţade si dispozitiv de cofraj. Instalarea foilor de acoperiș este necesară adesea într-o zonă mai mare pe obiectele din constructii civile si industriale; în reconstrucție (reparatii, izolare) acoperișe vechi, în copertine, rolete, frizele; în fabricarea de tavane decorative. Recent, în legătură cu utilizarea pe larg a metalului în acoperişuri, tabla profilată este utilizată în clădiri individuale și mici (case, magazine mici, benzinării, chioscuri), adică, practic în același loc în care se utilizează metalul. Pardoseala este folosită ca un gard pentru  obiectele civile şi industriale, constructii,, paravane; pentru fabricarea de panouri de perete tip sandwich.

Sisteme pluviale prezentate in magazinele noastre "Kassa", sunt de înaltă calitate, produse din oțel galvanizat la cele mai performante mașini fabricate în Europa. Prin urmare, toate elementele sistemului sunt fiabile, durabile și ușor de instalat.

Доскональная информация:профнастил в киеве подробно